» Information » Medlems tilmelding

Medlemskab af NetzWerk.

Ved at udfylde nedenstående felter og trykke opret bliver du medlem og dermed en del af NetzWerk foreningen. Du forpligter dig ikke til noget ved at blive medlem! Dog skal du betale et årligt kontingent på 50 kr. Det er vigtigt at du benytter en emailadresse du har adgang til, da dit medlemsnummer og kodeord bliver sendt til den emailadresse du oplyser. Derefter kan du logge dig ind på NetzWerk hjemmesiden og tilmelde dig arrangementer m.m.

Informationerne bliver aldrig udleveret eller solgt til nogen tredje part, medmindre der er indhentet tilladelse fra hvert enkelt medlem!

Kriminelle handlinger og utilbørlig optræden kan medføre øjeblikkelig ekskludering. Bliver et medlem ekskluderet vil kontoen straks blive lukket.

Hvis NetzWerk foreningen ikke har modtaget din betaling af kontingent senest 3 måneder efter at du er blevet oprettet som medlem vil kontoen også blive lukket.
Betaling af kontingent kan ske ved næstkommende arrangement.

NB: Du kan godt få lov til at prøve ét arrangement inden du melder dig ind i foreningen. Det foregår på den måde, at du sender en mail til netzwerk@netzwerk.dk - Husk at skrive navn og adresse i mailen, så vi ved hvem der kommer. Du er velkommen til at tage flere med, husk dog at tilføje navne og adresser på vedkommende i mailen. Derefter møder du/I bare op til næste arrangement.

*Fornavn: Bliv medlem
*Efternavn:
*Adresse:
*Postnr:
Telefonnr:
Mobilnr:
*E-mail:
Nyhedsbrev:
* Disse felter skal udfyldes!