» Information » Foreningen

Information om NetzWerk Foreningen

NetzWerk Foreningen er en registeret forening i Greve Kommune. Foreningen er stiftet den 5. marts 2000 og har som erklæret formål at skabe et samlingspunkt for alle unge med interesse i computer.

Mindst 4 gange årligt afholder vi netparties.
Her samles vi og opstiller et lokalt netværk i lokaler stillet til rådighed af Greve Kommune. Der er desuden adgang til internettet.
- Se detaljer for det enkelte netparty under menupunktet "Arrangementer".
Vi arrangerer også events af forskellig art som nødvendigvis ikke er direkte forbundet med foreningens formål.

Foreningen er et non profit foretagende, og ingen modtager nogen form for løn. Det betyder, at vi kan fastholde det årlige medlemskontingent på 50 kr. I forbindelse med tilmelding til et NetzWerk Netparty vil vi opkræve et mindre beløb ved indgangen for de ting der bliver stillet til rådighed. Dette værende morgenbrød og lign.

Hvis der er nogle spørgsmål der står hen ubesvaret, så send en mail til os, og vi vil besvare dem hurtigst muligt.

Bestyrelsen i NetzWerk Foreningen