Information om
Foreningen

Se foreningens vedtægter

Det trofaste
NetzWerk crew!

Har du spørgsmål
FAQ
» Information

NetzWerk Foreningen har som erklæret formål at skabe et samlingspunkt for alle unge med interesse i computer og afholder derfor netparties flere gange årligt.
Vi vil bestræbe os på at opfylde lige netop dine behov hvadenten du vil spille mod andre gamere, få afprøvet dine grafiske talenter eller lege med forskellige styresystemer og opsætninger.

Er du endnu ikke medlem af NetzWerk, så kan du blive det!

Alle de seneste opdateringer og andre nyheder finder du her. Der vises dog kun de 3 seneste nyheder, men du kan se alle sammen ved at klikke på linket længere nede.
Horizontal Ruler

Af Kim Tholstorf torsdag d. 15 marts 2007 klokken 22:57:24
For en god ordens skyld skal der tilføjes at Påske arrangementet også indeholder en ekstraordinær generalforsamling.

Af Kim Tholstorf mandag d. 12 marts 2007 klokken 17:34:01
Så er det her! Arrangementet der skal få alle de andre til at blegne: Påske Party 2007 - Special Edition. 5. april til 7 april 2007!
Så dem der stadig har geek-mojo i årene skal skynde sig melde sig til.
Læs den langt bedre beskrivelse på selve tilmelingssiden for arrangementet under "Arrangementer"

Indrømmet, det er lang tid siden og det er helt naturligt hvis man ikke (om det så galt livet) kan huske sit old gamle medlemsnummer/kode. Så inden vi graver noget kode-reset funktionalitet frem til databasen, er det nemmere for folk der ikke kan logge sig ind, at tilmelde sig via mail på netzwerk@netzwerk.dk. Stiger behovet vil vi lave en reset funktion.

Af Jacob Fogh Emcken tirsdag d. 1 november 2005 klokken 17:02:25
Jeg vil lige forsikre vores medlemmer om at Netzwerk ikke er dødt (og aldrig vil dø). Vi har desværre ikke så meget fritid længere og det er en kamp med skolerne hver gang vi vil låne lokaler. Vi vil arrangere et LAN party i starten af det nye år til at tage de værste abstinenser.

Der kommer til at sket et par ændringer i det nye år:

  • Vi dropper kontigent, men sætte i stedet prisen for et arrangement en smule op. Dvs. at et weekend arrangement kommer til at koste omkring 30-40kr, inkl. morgenmad som sædvanlig

  • Desuden kommer vi til at skulle modtage, betaling for arrangementet før man kan tilslutte sin computer til netværket. Vi har for mange som glemmer at betale, og vi glemmer at gå rundt og kræve penge ind.I vil få en opdatering her på siden så snart vi har fundet en dato og lokaler.

Se tidligere nyheder